Wat doen wij?

Sinds kort is het door nauwe samenwerking met Zorgboerderij de Prikkedaem te Hoornsterzwaag mogelijk om mee te helpen met de verzorging van grote en kleine dieren. Voor de mensen met groene vingers is er ook genoeg te doen waaronder het onderhouden van een moestuin. Daarnaast is een mooie ruimte aanwezig voor onder ander creatieve activiteiten. Bijvoorbeeld: haken, borduren, kleien, schilderen, Mandela inkleuren, bloemstukjes maken, er wordt gekeken naar jouw wensen.

Op dinsdag ochtend is er ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij woon/zorgcentrum de Miente in Gorredijk. Onder begeleiding van een medewerker van It Lytshús kun je creatief samen zijn met de bewoners en bezoekers van de Miente. Gezellig samen handwerken, zoals haken, borduren of kaarten maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Sporten

Wil je graag sporten maar vind je het lastig om alleen te gaan? Momenteel gaan we 2 keer per week naar zwembad de Welle te Drachten. Op dinsdag avond doen we aqua bootcamp en woensdagochtend  aqua fysic. In overleg zijn er ook andere sporten mogelijk.